Bornova’ya şarj istasyonları geliyor

Bornova’ya şarj istasyonları geliyor

Elektrikli araç sayısı her geçen gün artarken Bornova Belediyesi, şarj istasyonlarıyla Bornovalıların enerji ihtiyacını karşılamalarını kolaylaştırmak için harekete geçti. İlk etapta Bornova genelinde 50 noktada şarj ünitesi kurulması için teknik çalışmaya ve ilgili kurumlarla görüşmelere başlandı.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, toplumun değişen ihtiyaçlarına göre altyapı yatırımlarını yapmanın önemine dikkat çekerek, “Elektrikli araçların kullanımı ülkemizde giderek artıyor. Vatandaşlarımız da bizden şarj istasyonlarının kurulması konusunda destek istedi. Bornova Belediyesi olarak hemen hazırlıklarımızı yaptık. En kısa süre içinde pek çok noktada şarj istasyonları hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Bornova Belediyesi belirlenen noktalarla ilgili teknik izinlerini alıp altyapılarını hazır hale getirecek, ardından da ihaleye çıkacak. Kısa süre içinde tamamlanması planlanan proje sayesinde Bornovalılar elektrikli araçlarını evlerinin yakınındaki bir istasyonda rahatlıkla şarj edebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN