Fenerbahçe'nin yıldızı Osayi Samuel'e teklif yağıyor

Fenerbahçe'nin yıldızı Osayi Samuel'e teklif yağıyor

Fenerbahçe ile göstermiş olduğu performansla beğeni toplayan Osayi Samuel'e teklif yağmaya devam ediyor. Ada'dan 3 kulüp, Nijeryalı yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Trendyol Süper Lig'de önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, kadrodaki yıldız isimlere teklif yağmaya devam ediyor. İsmail Kartal yönetiminde göstermiş olduğu performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Osayi Samuel, Ada'dan pek çok kulübün radarına girmiş durumda.

Osayi-Samuel'e 3 talip: "Fenerbahçe transfere izin vermeye hazır" - 8. Foto

Gazeteci Alan Nixon'ın haberine göre Fenerbahçe de Bright Osayi-Samuel'in İngiltere'ye dönmesine izin vermeye hazır. 26 yaşındaki yıldız için İngiltere Premier Lig'e yükselen Southampton, yine Premier Lig ekibi Wolverhampton ve İskoç devi Rangers'ın devrede olduğu vurgulandı. Transferin önündeki tek engelin ise oyuncunun Türkiye'de aldığı maaş olabileceği kaydedildi.

Geçen sezon Fenerbahçe'de 39 maça çıkan Bright Osayi-Samuel, 4 gol, 6 asistlik skor katkısı verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN