Enflasyon sonrası belli oldu! Bedelli askerliğe rekor zam: Fiyatı gören askerliğe koşacak

Enflasyon sonrası belli oldu! Bedelli askerliğe rekor zam: Fiyatı gören askerliğe koşacak

Haziran ayı enflasyon oranının açıklanmasıyla birlikte bedelli askerliğe rekor zam geldi. Binlerce kişinin beklediği Temmuz ayı bedelli askerlik fiyatı belli olurken, bu fiyatı gören askerliğe koşacak gibi duruyor. İşte, yeni zamlı fiyatlar…

Askerlik hizmetini bedelli olarak yapmak isteyen birçok kişi enflasyon oranının açıklanmasını bekliyordu. Bugün açıklanan enflasyonla beraber ise memur, memur emeklisi ve işçi emeklilerinin yeni maaş oranları belli oldu.

Ayrıca bunlara ek olarak kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti de netleşmiş oldu. Peki, 2024 Temmuz ayı güncel bedelli askerlik ücretleri ne kadar? İşte cevabı…

bedelli-askerlik-fiyatlari-1.jpg

2024 TEMMUZ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ

Temmuz ayı zamlarıyla artması beklenen bedelli askerlik fiyatı, memur maaşlarına yapılan zamla yılda 2 kere değerlendiriliyor. Yani bedelli ücreti memur aylık katsayısına göre yeniden belirleniyor.

Yapılan hesaplamalara göre ise 182.609 TL olan bedelli askerlik ücreti 2024 Temmuz ayından itibaren 217.870 TL oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN