Kütahya Turizm Master Planı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Kütahya Turizm Master Planı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Kütahya'nın turizm potansiyelinin yükselmesi için çalışmalar devam ediyor. Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında ve Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'nin katılımıyla gerçekleşen Turizm Master Planı Değerlendirme Toplantısı'nda, şehrin turizm potansiyeli masaya yatırıldı.

Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve birçok önemli isim, Kapadokya Üniversitesi’nin uzmanlığında ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle yürütülecek projelerin detaylandırıldığı toplantıda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda Vali Işın, Kapadokya Üniversitesi'nin tecrübelerinden faydalanarak Kütahya'nın turizmdeki potansiyelini daha iyi seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Birlikte çalışarak eksiklerin tamamlanacağını ve şehrin turizmde gelişme kaydedeceğini vurguladı.

Toplantıda, Kütahya Turizm Master Planı'nın tamamlandığında, şehrin tanıtım bütçesinden önemli paylar alacağı ve kolektif bir projeyle halka bu planı sahiplenmesinin önemi ifade edildi.

Şehrin mevcut turizm durumu ve geleceğe yönelik stratejik hedeflerin de değerlendirildiği toplantıda, Kütahya’nın turizm potansiyelinin artırılması için belirlenen hedeflerle turizmin daha iyi bir konuma taşınacağı vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN