Gedikkaya'ya Dağ Kızağı projesi hazırlanıyor

Gedikkaya'ya Dağ Kızağı projesi hazırlanıyor

Giresun Belediyesi, temel belediyecilikte gerçekleştirdiği çalışmaların ardından şimdide mega proje çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda Gedikkaya'ya dağ kızağı projesi uygulamak için start verildi.

Giresun'un doğal güzelliklerini turizme kazandırmak isteyen Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla bu önemli proje için ilk adım atıldı.

Projenin en önemli aşamalarından biri olan ulaşım sorununun çözümü için dağ kızağı yapımı ön etüt çalışmaları başladı. İl dışından gelen teknik ekip ve belediye teknik elemanları, Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara ile birlikte Gedikkaya zirvesine çıkarak incelemelerde bulundu Gedikkaya’da planlanan proje içeriğinde dağ kızağı, sosyal tesisler, seyir terası ve eşsiz bir uzay çadır otel yer alacak.

Bu zamana kadar turizme kazandırılması için hiçbir çalışma yapılmayan Gedikkaya'ya uygulanacak olan dağ kızağı projesi şehirde heyecan yaratırken, bu mega projenin Giresun turizmine büyük değer katması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN