Büyükşehir ekiplerinden gece gündüz çalışma

Büyükşehir ekiplerinden gece gündüz çalışma

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezi ve kırsal mahallelerdeki sorumluluk alanında bulunan yollarda, trafik akışının etkilenmemesi için gece mesaisine başlayarak yoğun çalışma dönemini aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kent genelindeki yoğun çalışmaları sürüyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Sazova Mahallesi ile Çamlıca-Batıkent mahallelerini birbirine bağlayan TCDD Çamlıca Köprüsü üzerinde başlatılan asfalt onarım ve yenileme çalışmaları gece boyunca devam etti.

Trafik akışının aksamaması için yoğun bir gayret gösterildiğini ifade eden yetkililer, “Kent merkezi ve kırsal mahallelerde sorumluluk alanımızda üst yapı çalışmalarına hız veren ekiplerimiz, trafik akışında yoğunluk yaratmamak için çalışmalarına gece vardiyasını da ekledi. Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairemize bağlı ekipler trafik yoğunluğu yaratmamak için önemli noktalarda asfaltlama çalışmalarını gece saatlerinde gerçekleştiriyor. Sazova ile Çamlıca Mahallelerini birbirine bağlayan ve sorumluluğu TCDD’de olan Çamlıca Köprüsü’nde asfaltlama çalışmasına başlayan ekiplerimiz, çalışmayı 2 gecede tamamlayarak sonrasında Çilem Caddesi’ni Birlik Caddesi’ne bağlayan Çilem Köprüsü’nde asfaltlama gerçekleştirecek. Ayrıca Temmuz ayı içerisinde şehrimizdeki diğer köprüler, ana cadde ve bulvarlarında da gece çalışmalarımız devam edecek olup, trafik kapatma hususlarında çalışmalar öncesinde bilgilendirme yapılacaktır.” dediler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN