Pendik'te maganda dehşeti: Boynundan giren kurşun ağzında kaldı

Pendik'te 18 yaşındaki Aykan Yazar, arkadaşıyla yürürken seyir halindeki aracından ateş açan bir magandanın kurşununun hedefi oldu. Yazar'ın boynundan giren kurşun çene kemiğine saplanarak dilinin altında kaldı.

İstanbul'un Pendik ilçesi Velibaba Mahallesi'nde 1 Temmuz gece saatlerinde 18 yaşındaki Aykan Yazar, arkadaşıyla birlikte dondurma yemeye gitti. Yazar, eve dönüş yolunda araçta seyir halinde olan kimliği belirsiz magandanın kurşununun hedefi oldu.

9601704.jpg

KURŞUN BOYNUNDAN GİRDİ AĞZINDA KALDI

Yazar'ın boynundan giren kurşun çene kemiğine saplanarak dilinin altında kaldı. Arkadaşı ise şans eseri yara almadan kurtuldu.

9601754.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yazar'ın tedavi altına alındığı ve ameliyat olduğu öğrenildi.

Aykan Yazar ve ailesi, saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis ekipleri, kimliği belirsiz saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

54654.jpg

'BİR ANDA VURULDUĞUMU HİSSETTİM'

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Aykan Yazar, "Arkadaşımla birlikte eve doğru gidiyorduk. Uzaktan silah sesleri gelmeye başladı. Sesler gelmeye başlayınca arkadaşıma, 'Silahlarla gelmeye başlarlarsa direk çimenlere atlayalım ki bize bir şey yapmasınlar,' dedim. Yanımızdan bir araba geçti ve silah sesi geldi. Bir anda vurulduğumu hissettim. Koşmaya başladım, arkadaşım da koşuyordu. Yüzümü kapattım, bir açtım kanlar dökülmeye başladı.

9601705.jpg

Arkadaşım korktu, 'Sakin ol, ambulansı arayın,' dedim. Ambulans geldi ve beni aldı. Mermi boynumdan giriyor hiçbir damara değmeden dişimin oraya çarpıp duruyor. Ameliyat sıramı bekliyorum şu anda. Saat biraz geçti. 00.00 civarıydı. Yol bomboştu. Araba yanımda sıkmadı. Geçti beni. Camdan zıpladı uzattı sıktı." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN