Menemen Belediyesi’nde işten çıkarılan işçilere müdahale

Menemen Belediyesi’nde işten çıkarılan işçilere müdahale

Menemen Belediyesi'nde AK Partili Aydın Pehlivan’ın başkanlık döneminde işten çıkarılan belediye çalışanları, bir aydan fazla süredir sürdürdükleri eylemlerine devam ediyor.

Menemen Belediyesi’nde AK Partili Aydın Pehlivan’ın başkan olmasının ardından işten çıkarılan belediye çalışanları bir aydan fazla süredir eylemlerini sürdürüyor. Bugün Belediye Meclisi toplantısına katılmak ve seslerini duyurmak isteyen işçiler polis barikatıyla karşılaştı ve biber gazıyla müdahale edildi.

Menemen Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı, işçilerin dışarıda kaldığı ve halka kapalı olarak gerçekleştirildi. CHP'li meclis üyeleri, işçi sayısı, belediyenin borcu ve işten çıkarılan personelle ilgili sorular içeren bir önerge sundu ancak AK Partili ve MHP'li üyeler tarafından reddedildi. Toplantıda, CHP'li üyeler işçi çıkarılmalarını ve belediye yönetimini eleştirdi. AK Partili ve MHP'li üyeler ise eleştirilere sessiz kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN