Bu hastane ne hayvanlara bakıyor, ne insanlara! İşte ABB'nin çiçek hastaneaa

Bu hastane ne hayvanlara bakıyor, ne insanlara! İşte ABB'nin çiçek hastaneaa

Bu hastane ne hayvanlara bakıyor, ne de insanlara! İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çiçek hastanesi: Çiçeği solanın çiçeğine derman buluyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği benzersiz bir hizmet olan Çiçek Hastanesi, hem bitki meraklılarını hem de doğa dostlarını sevindiriyor. Bu özel hastane, ne hayvanlara ne de insanlara hizmet veriyor; tamamen bitkiler için kurulmuş.

BİTKİLER İÇİN BİR UMUT KAPISI

Etimesgut Belediyesi tarafından açılan bu çiçek hastanesine bir kişi, uzun süredir sağlığına kavuşturamadığı Dikenler Tacı bitkisini getirdi. Burada, bitkinin toprağı değiştirilip, besin takviyesi yapıldı.

Çiçek hastanesinde, bitkilerin sağlığına kavuşmaları için gereken her şey düşünülmüş. Ayrıca, hastanede bitki satışı da yapılıyor, böylece yeni bitkiler alarak koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz.

Bu hastane, bitki bakımı konusunda uzman ekiplerle çalışıyor. Toprak değişimi, besin takviyesi ve genel bitki bakımı gibi hizmetler sunuluyor. Bitkilerinizin sağlığı için gereken tüm işlemler titizlikle yapılıyor. Böylece, evde kendi başınıza çözemediğiniz sorunlar profesyonel ellerde çözüme kavuşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN