Ankaralı belediyeden gençlere tam destek! Üniversite hazırlığında ücretsiz kurs başlıyor ailelerin yükü hafifliyor

Ankaralı belediyeden gençlere tam destek! Üniversite hazırlığında ücretsiz kurs başlıyor ailelerin yükü hafifliyor

Ankaralı belediyeden gençlere tam destek geldi. Hazırlık heyecanı yaşayan 12. Sınıf öğrencilerini kapsayan kurs başlatan belediye, ücretsiz dersler ile öğrencilere hazırlık dönemlerinde destek olmayı amaçlıyor. İşte detaylar…

Haber Ankara’da yer alan habere göre; Etimesgut Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan lise son sınıf ve mezun öğrenciler için önemli bir destek programı başlattı. Etimesgut’ta yaşayan gençlerin eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen yeni program, ücretsiz hazırlık kursları sunuyor. Etimesgut Belediyesi’nin, gençlerin üniversiteye hazırlık sürecine verdiği bu destek, öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI BAŞLIYOR

Belediyeden yapılan açıklamada, ETİMGEM (Etimesgut Belediyesi Gençlik Merkezi) adıyla bilinen merkez aracılığıyla, 12. sınıf ve mezun öğrencilere yönelik ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları düzenleneceği duyuruldu. Kursların detayları hakkında bilgi veren belediye yetkilileri, bu eğitimlerin gençlerin sınav başarısını artırma amacı taşıdığını belirtti.

ekran-goruntusu-2024-09-16-210552.png

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH: 25 EYLÜL

Etimesgut’taki gençler için büyük bir fırsat sunan bu kurslar için kayıtların 25 Eylül’de sona ereceği ifade edildi. Kontenjanların kısıtlı olduğu belirtilirken, bu yüzden erken kayıt yaptırmanın önemine dikkat çekildi. Öğrencilerin üniversite sınavı için daha iyi bir hazırlık yapmalarını sağlayacak bu kurslar, Etimesgut’taki birçok genç tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor.

ETİMESGUT BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM DESTEK PROGRAMI İLE İLGİLİ BİLGİLER

  • Kurs Adı: Üniversiteye Hazırlık Kursları
  • Katılımcılar: 12. sınıf ve mezun öğrenciler
  • Kursun Verileceği Merkez: ETİMGEM (Etimesgut Belediyesi Gençlik Merkezi)
  • Kayıt Son Tarihi: 25 Eylül
  • Kurs Ücreti: Ücretsiz

Etimesgut Belediyesi, bu yeni program ile gençlerin eğitimlerine verdiği desteği bir adım öteye taşıyarak, üniversiteye hazırlık süreçlerini daha verimli hale getirmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN