Gitmeyen çok şey kaybeder! Belediye yaptı, İzmirli ve Manisalı kadınlar bayıldı: Bu vapura binmeyen kalmasın

Gitmeyen çok şey kaybeder! Belediye yaptı, İzmirli ve Manisalı kadınlar bayıldı: Bu vapura binmeyen kalmasın

Manisalı belediye yaptı, İzmirli ve Manisalı kadınlar bayıldı. Kadınların sosyal hayatta daha aktif olmasını amaçlayan belediyenin bu etkinliğine gitmeyen çok şek kaybeder. İşte, kadınların yüzünü güldüren o etkinlik…

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’da yaşayan kadınların sosyal ve kültürel hayata katılımlarını artırmak amacıyla Körfez turu düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, kadınlar nostaljik Bergama vapuru ile keyifli bir yolculuk yaptı.

NOSTALJİK BERGAMA VAPURU İLE KEYİFLİ BİR GEZİ

Üçkuyular Feribot İskelesi’nden hareket eden tarihi Bergama Vapuru, 150 kadını ağırladı. Gezi sırasında katılımcılara kumanya ikram edildi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği orkestrası eşliğinde iki saat boyunca eğlenceli anlar yaşandı. Kadınlar, etkinlik sonunda hatıra fotoğrafları çekerek anılarını ölümsüzleştirdi.

manisa-buyuksehir-belediyesi-korfez-turu-1.jpg

KADINLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Yunusemre ilçesi Hafsa Sultan Mahalle Muhtarı Zuhal Güneş, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezileri gerçekten ses getirdi,” diyerek bu tür etkinliklerin kadınların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladığını belirtti. Güneş, “Daha önce denizi görmemiş ve vapura binmemiş kadın arkadaşlarımız var. Bu geziler onlar için büyük bir avantaj,” dedi.

Etkinliğe katılan Nihal Samur, "31 yıldır Manisa’dayım. Daha önce böyle bir Körfez turu yapmadım. Günümüz çok eğlenceli geçiyor," şeklinde konuştu. Ayşe Çıra ise, "İlk defa geliyorum. Günümüz çok güzel geçiyor. Kahvaltımızı yaptık, canlı müzik var," diyerek memnuniyetini ifade etti.

Büşra Aksakal, "Bu geziyi herkese tavsiye ediyorum. İlk defa katılıyorum ve iyi ki de gelmişim," diyerek, kadınlar için böyle etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı. Nilüfer Devrim de, "Gönlümüzce eğleniyoruz, mutluyuz," ifadeleriyle etkinliğin keyfini çıkardıklarını belirtti.

manisa-buyuksehir-belediyesi-korfez-turu-2.jpg

KADINLARIN SOSYAL HAYATINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYOR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, kadınların bu tür etkinliklerle daha fazla sosyalleşmesini hedefliyor. Kadınların mutluluğu ve etkinliklere olan ilgisi, gelecekte daha fazla gezinin düzenlenmesi gerektiğinin sinyallerini veriyor. Bu tür organizasyonlar, Manisa’daki kadınların sosyal hayatına önemli katkılar sağlamaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN