Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 100'den fazla ülkede yayınlanacak

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 100'den fazla ülkede yayınlanacak

Süper Lig'in en büyük derbisi olan Fenerbahçe-Galatasaray maçı, bu hafta sonu dünya genelinde büyük ilgi görecek. 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak karşılaşma, 100'den fazla ülkede ve 5 kıtada canlı olarak yayınlanacak. 24 stadyum kamerası, 1 drone kamera ve 2 motosiklet kamerasıyla futbolseverler, karşılaşmanın her anını yakından takip edebilecek.

Türk futbolunun en büyük derbisi olan Fenerbahçe-Galatasaray maçı, bu hafta sonu dünya çapında büyük bir heyecan yaratacak. 21 Eylül Cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak karşılaşma, 100'den fazla ülkede ve 5 kıtada canlı olarak yayınlanacak.

Maçın heyecanını tüm dünyaya taşımak için dev bir prodüksiyon gerçekleştirilecek. 24 stadyum kamerası, karşılaşmanın her karesini yakalayacak. 1 drone kamera ise havadan farklı açılar sunacak. Ayrıca, takımların tesislerden stada gelişleri, 2 motosiklet kamerasıyla canlı olarak yayınlanacak.

100 kişilik bir prodüksiyon ekibi ve 20 kişilik yayın aracı ekibiyle, derbi maç ekranlara en iyi şekilde taşınacak. Maç, beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak ve İngilizce dil seçeneğiyle de dünya genelindeki futbolseverlere ulaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN