Haluk Bilginer bir kez daha Emmy'e aday gösterildi

Haluk Bilginer bir kez daha Emmy'e aday gösterildi

Türk sinemasının usta oyuncusu Haluk Bilginer, 2019 yılında Şahsiyet dizisiyle kazandığı Uluslararası Emmy Ödülü'nün ardından bu yıl da aynı ödüle aday gösterildi. Bilginer, dizinin ikinci sezonundaki etkileyici performansıyla yeniden "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde yarışacak.

Türk sinemasının usta oyuncusu Haluk Bilginer, uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. 2019 yılında Şahsiyet dizisindeki unutulmaz Agâh Beyoğlu karakteriyle Uluslararası Emmy Ödülü'nü kazanan Bilginer, bu kez dizinin ikinci sezonuyla "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde aday gösterildi.

Bilginer'in, dizinin ikinci sezonunda da sergilediği oyunculuk performansı, izleyiciler ve eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplamıştı. Bu başarısıyla yeniden Emmy adaylığı elde eden Bilginer, Türk sinemasına bir kez daha gurur yaşattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN