Narin'e bu caniliği nasıl yapabildiniz? Narin Güran'ın ölüm şekli kesinleşti: Abisiyle ilgili de...

Narin'e bu caniliği nasıl yapabildiniz? Narin Güran'ın ölüm şekli kesinleşti: Abisiyle ilgili de...

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölüm şekli kesinleşti. Adli Tıp Kurumu’ndan çıkan rapor, küçük kızın nasıl katledildiğini ortaya koyarken gerçek bir kez daha tüyler ürpertti…

Diyarbakır Bağlar ilçesinde 19 gün boyunca kayıp olarak aranan sekiz yaşındaki Narin Güran’ın, acımasızca hayatını kaybettiği şekil nihayet netleşti. Adli Tıp Kurumu, küçük Narin’in ‘ağız ve boyuna baskı sonucu oksijensiz bırakılarak’ öldüğünü açıkladı. Ancak, olayla ilgili soruşturma derinleştikçe şüpheler abisine yoğunlaştı. Abisi Enes Güran’ın kolundaki diş izleriyle ilgili detaylı raporun ise bugün çıkması bekleniyor.

BOĞULARAK ÖLÜM! SORUŞTURMA DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR

Sekiz yaşındaki Narin’in cansız bedeni, arama çalışmalarının 19. gününde dere yatağında çuval içinde bulundu. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda küçük çocuğun, ağız ve boyuna uygulanan baskı sonucu hayatını kaybettiği kesinleşti. İlk bulgular, çocuğun boğazı sıkılarak öldürüldüğünü işaret etmişti.

yeni-proje-26.jpg

Olayla ilgili şok detaylardan biri, Narin’in boğulma esnasında ağzından çıkan sıvının amca Salim Güran’ın eline bulaşmış olmasıydı. Bu sıvının, daha sonra amcanın kullandığı araçta direksiyon ve koltuğa da bulaştığı belirtildi. Olayın korkunç detayları, Türkiye'yi yasa boğdu.

ABİSİ ENES GÜRAN HAKKINDA YENİ İDDİALAR

Narin’in abisi Enes Güran da bu trajik olayın merkezinde yer alıyor. Abisinin kolundaki diş izleriyle ilgili yapılan incelemeler ise hala sürüyor. Adli Tıp 2’nci İhtisas Kurulu'nun raporu, soruşturmanın bu aşamasında büyük önem taşıyor. Ancak Enes Güran, bu izi kendi kendine verdiğini iddia ederek suçlamaları reddetti.

yeni-proje-25.jpg

Enes Güran, annesi Yüksel Güran’la birlikte 'kasten öldürmeye iştirak etme' suçlamasıyla tutuklandı. Özellikle uyuşturucu bağımlılığı iddiaları, abisi hakkında şüpheleri artırıyor. Bir diğer spekülasyon ise Narin’in abisini görmemesi gereken bir durumda yakaladığı ve bu yüzden öldürülmüş olabileceği yönünde.

ADALET ARAYIŞI SÜRÜYOR

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın sonuçları, Türkiye’nin dört bir yanında dikkatle takip ediliyor. Küçük bir çocuğun hunharca katledilmesi, toplumda derin bir infial yaratmış durumda. Bugün çıkması beklenen rapor, olayın perde arkasını daha da aydınlatacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN