13 saniyede zeki çıkabilirsiniz! Gizli yengeci bulabilen sayısı bir elin parmağını geçmiyor

13 saniyede zeki çıkabilirsiniz! Gizli yengeci bulabilen sayısı bir elin parmağını geçmiyor

Eğlenirken öğrenebileceğiniz yeni bir zeka testi ile karşınızdayız. Resim içerisinde gizlenmiş yengeci bulmak için yalnızca 13 saniyeniz var. Herkes denedi hepsi teker teker teste veda etti. Gizli yengeci bulmak için dikkatinizi toplayın ve resme odaklanın.

Zeka bulmacaları son zamanlarda dikkat çekici bir hal almaya başladı. Özellikle Alzheimer hastaları için sıklıkla önerilen zeka testleri hafızayı geliştirirken bazı hastalıkların önlenmesini de sağlıyor. İster çocuklarla ister yaşlılarla eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda beyninizi de geliştirebilirsiniz.

13 SANİYEDE GİZLİ YENGECİ BULUN

IQ ölçen bir zeka testi olsa ancak bu kadar keyifli olurdu. Görselde tatile çıkmış bir aile görüyorsunuz. Ancak bu ailenin arasına gizlenmiş bir tane de yengeç bulunuyor. Birçok kişinin denediği ancak sonuca ulaşanların Bir elin parmağını geçmediği bu test hem eğlendiriyor hem de öğretiyor. 13 saniyelik süre sonunda görüşmek dileğiyle…

Aileyi herkes görebiliyor ancak gizli yengeci sadece gerçek dahiler 13 saniyede bulmayı başarıyor - Resim : 1

1…

2…

3…

4…

5…

6…

7…

8…

9…

10…

11…

12…

13…

Kafa karıştırıcı bu testin sonucuna ulaşabildiniz mi? 13 saniye içerisinde testin sonucuna ulaşamadıysanız üzülmenize gerek yok. Sizler için testin yanıtını aşağıya bırakıyoruz.

İŞTE TESTİN YANITI

Aileyi herkes görebiliyor ancak gizli yengeci sadece gerçek dahiler 13 saniyede bulmayı başarıyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN