15 yaşındaki çocuk beden eğitimi dersinde kalp krizi geçirerek öldü

15 yaşındaki çocuk beden eğitimi dersinde kalp krizi geçirerek öldü

Çanakkale'de beden eğitimi dersinin bitiminde arkadaşlarıyla voleybol oynarken aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çanakkale'de İbrahim Bodur Lisesi'nde 11'inci sınıf öğrencisi ve Çanakkale Belediyespor basketbol takımı altyapı sporcusu Yağız Efe Doğan (15), beden eğitimi dersinin bitiminde arkadaşlarıyla voleybol oynarken fenalaştı.

10208816.jpg

KALP KRİZİNDEN HAYATINI KAYBETTİ

Öğretmenlerinin ihbarı üzerine okula gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından çocuğu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇÖMÜ) Hastanesi'ne kaldırdı.

10208812.jpg

Kalp krizi geçirdiği belirtilen Yağız Efe Doğan, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

10208817.jpg

CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Doğan için Mecidiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Doğan'ın öğretmen olan anne ve babası taziyeleri kabul etti. Çocuğun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Şehir Kabristanlığında toprağa verildi.

10208811.jpg

Cenazeye Çanakkale Valisi Ömer Toraman, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, siyasi partileri il ve ilçe başkanları, öğretmenler ve Doğan'ın okul arkadaşları katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN