Beşiktaş'tan Üsküdar'a yürüyerek geçebileceksiniz! İstanbullulara büyük müjde: Vapur, otobüs çilesine son

Beşiktaş'tan Üsküdar'a yürüyerek geçebileceksiniz! İstanbullulara büyük müjde: Vapur, otobüs çilesine son

İstanbullulara büyük müjde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan geldi. Çalışmalarına başlanan yeni proje ile artık İstanbulluların vapur, otobüs çilesine son verilirken, Beşiktaş’tan Üsküdar’a yürüyerek geçmek mümkün olacak. İşte detaylar…

ESMAGÜL KOÇAK

Nüfus yoğunluğu ile dikkat çeken İstanbul’a güzel haber geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından çalışmalarına başlanan yeni proje kapsamında toplu taşıma sorununu ortadan kaldıracak ve İstanbullulara yeni bir yaya geçişi imkanı sunacak Boğaz köprüsü için müjde verildi. İşte o yeni projenin detayları…

İstanbul'da devrim niteliğinde bir projeye daha imza atılmak üzere! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Beşiktaş ile Üsküdar arasında yaya geçişine olanak sağlayacak yeni bir Boğaz köprüsü için çalışmalara başladı.

besiktas-uskudar-arasina-yaya-gecidi-1.jpg

İSTANBULLULARIN TOPLU TAŞIMA DERDİNİ ORTADAN KALDIRACAK PROJE!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projeyle ilgili olarak "Şimdilik fikir aşamasında, ancak ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. İstanbulluların bu projeye nasıl baktığı da bizim için büyük önem taşıyor. Çalışmalar olgunlaştıkça nihai kararı vereceğiz" açıklamasında bulundu.

İstanbullular için büyük bir kolaylık sağlaması beklenen bu köprü, vapur ve otobüs derdine son verecek ve yaya geçişine imkan tanıyacak. Proje hayata geçirildiğinde Beşiktaş’tan Üsküdar’a yürüyerek ulaşım mümkün olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN