Başkan Deveciler “Yapacağım” dedi yaptı

Başkan Deveciler “Yapacağım” dedi yaptı

Burhaniye Belediyesi, Burhaniyeli vatandaşlara yaşamın her alanında hizmet sunmaya devam ediyor. Burhaniye Belediyesi Ferit Çakıroğlu Sağlık Merkezi’nde kan ve idrar tahlili ile fizyoterapi hizmeti de verilmeye başladı.

Burhaniye Belediye Başkan Ali Kemal Deveciler’in ikinci dönem için seçim vaatleri arasında yer alan Burhaniye Belediyesi Ferit Çakıroğlu Sağlık Merkezi’ne laboratuvar açılması projesi hayata geçti. Koruyucu sağlık hizmetleri alanında kurumsal bir sağlık kuruluşu olmak vizyonu ile hizmetlerine devam eden Burhaniye Belediyesi Ferit Çakıroğlu Sağlık Merkezi’nde muayene, e-reçete, enjeksiyon, pansuman, kan şekeri ve tansiyon ölçümü gibi hizmetlerin yanı sıra; kan ve idrar tahlili ile fizyoterapi hizmeti de verilmeye başladı.

Ferit Çakıroğlu Sağlık Merkezi kadrosuna laborant ve fizyoterapist de katarak hizmet yelpazesini genişleten Başkan Deveciler, “Söz verdik ve sözümüzü tuttuk. Sağlık Merkezimizde kan ve idrar tahlili ile fizyoterapi hizmeti vermeye başladık. Sosyal güvencesi olmayan veya hastane sırası beklemek istemeyen vatandaşlarımızı sevindirecek olan yeni icraatımızı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fizyoterapi hizmetimizle de birçok vatandaşımızın derdine derman olma gayesindeyiz. Belediyecilik anlamında yaptığımız örnek işler ve projelerle, Burhaniye’mizin adını gurur ile duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN