O kentte yaşayan öğrencilere sevindiren haber: Otobüs bedava oldu! Başvuru yapanların kartına tanımlanıyor

O kentte yaşayan öğrencilere sevindiren haber: Otobüs bedava oldu! Başvuru yapanların kartına tanımlanıyor

Belediyeler, artan maliyetler nedeniyle toplu ulaşım hizmetlerine zam yapmaya devam ederken bir kent belediyesi, öğrencilere ücretsiz ve indirimli seyahat imkanı sunmaya başladı. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımın ilk ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz, lise ve üniversite öğrencilerine ise yüzde 54 indirimli olduğunu açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, öğrencilerin ulaşım maliyetlerini azaltmak için ücretsiz ve indirimli ulaşım tarifesini hayata geçirdiklerini söyledi.

SAKARYA'DA TOPLU ULAŞIM ÖĞRENCİ İNDİRİMİ NE KADAR?

Yurt'ta yer alan habere göre, 3 Haziran 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe giren uygulamada, ilk ve ortaokul öğrencileri ücretsiz yolculuk yaparken, lise ve üniversite öğrencilerine de toplu ulaşımda yüzde 54 indirim sağlanıyor.

Uygulamanın başlamasının ardından 3 ay içinde, binlerce öğrenci Kart54 merkezlerinden akredite olarak yeni tarifeden faydalandı.

SAKARYA KENT54 BAŞVURU SAYFASI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN