Bakanlığın hileli gıda paylaşımından bu kez alkol çıktı: Kebapta tekila, kokoreçte votka

Bakanlığın hileli gıda paylaşımından bu kez alkol çıktı: Kebapta tekila, kokoreçte votka

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar" listesine yeni maddeler ekleyerek Antalya'daki bir kebap salonunda tekila, bir kokoreçte ise votka ve viski tespit ettiğini duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı 'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesi güncelleniyor. Listeye göre kuyu kebabında viski, başka bir lokantanın kokoreç ürününde ise votka çıktı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş yapan firmaları, hileli ürünlerin hangi marka adı altında satıldığını ifşa etmeyi sürdürüyor.

'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesinde Antalya'daki bir kuyu tandır kebap salonundaki ürünün içinde tekila çıktı.

liste.jpg

Yine Antalya'da bulunan bir kokoreççinin ürününde ise votka tespit edilirken aynı kokoreççiden alınan bir numunede de viski olduğu anlaşıldı.

Öte yandan yine Antalya'da faaliyet gösteren bir okey salonundaki gıdalarda da viski ve rakı çıktığı listeye eklendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN