Galatasaray'dan Avrupa futbolunu sarsacak operasyon: Cimbom yüzyılın transfer çalımını Chelsea'ye atacak

Galatasaray'dan Avrupa futbolunu sarsacak operasyon: Cimbom yüzyılın transfer çalımını Chelsea'ye atacak

Galatasaray'dan yeni bir transfer hamlesi geldi. Avrupa futbolunu sarsacak operasyon ortaya çıktı. Chelsea'ya attığı transfer çalımı camia tarafından konuşulacak. İşte dev transfer çalımı...

BURAK ÖZTOPRAK

Transfer sezonunda yaptığı hamlelerle dikkat çeken Galatasaray, yeni bir hamle daha yaptı. Yüzyılın transfer çalımını Chelsea'ya yapan Cimbom, Avrupa futbolunu sarstı. Futbol camiasının gündemine oturan hamle geldi. İşte o hamle...

İTALYAN BASININDA YANKILANDI

Süper Lig'de yarışı birinci sırada götüren Galatasaray, sezon başında büyük bir sürpriz yaparak Napoli'nin dünya çapında tanınan golcüsü Victor Osimhen'i sezon sonuna kadar kiralamıştı. Taraftarların kısa sürede sevgisini kazanan yıldız golcüyle ilgili İtalyan basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

g-wf03-uw-x-e-a-a-d-a-pn.webp

OSİMHEN GALATASARAY'DA KALICI MI OLUYOR?

İtalyan'ın en saygın spor gazetelerinden Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Galatasaray yönetimi Ocak ayında Victor Osimhen'in bonservisini almaya yönelik ciddi bir plan yapıyor. Haberde, Osimhen’in İstanbul'da çok mutlu olduğu, taraftarla güçlü bir bağ kurduğu ve sürekli formasını öperek sevgi gösterilerinde bulunduğuna dikkat çekildi.

gettyimages-21711915361-jpg.webp

SERBEST KALMA BEDELİ 75 MİLYON EURO

Osimhen’in serbest kalma bedeli 75 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Ancak, Galatasaray dışında başka bir kulüp Ocak ayında transfer için devreye girerse, bu bedel 81 milyon euroya çıkıyor. Bu durumda, 81 milyon eurodan 6 milyon eurosu Galatasaray’a tazminat olarak ödenecek. Eğer Galatasaray, yıldız oyuncuyu transfer etmek isterse, herhangi bir zaman diliminde 75 milyon euroyu ödemek zorunda kalacak.

cilgin-iddia-galatasaray-osimhenin-bonservisini-almak-icin-harekete-gecti-iste-napolinin-istedigi-rakam-mjhx.webp

GALATASARAY, CHELSEA'YE MEYDAN OKUYOR

Galatasaray yönetimi, Ocak transfer döneminde Osimhen'in bonservisini alarak bu dev transferi tamamlamak istiyor. Chelsea’nin de golcü oyuncuya olan ilgisi bilinirken, sarı-kırmızılılar İngiliz devine meydan okumaya hazır görünüyor.

Galatasaray’ın bu hamlesi, Avrupa futbolunda büyük yankı uyandıracak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN