13 yaşında evlenme nedeni şaşkına çevirdi! Perihan Savaş'tan yıllar sonra çarpıcı itiraf

13 yaşında evlenme nedeni şaşkına çevirdi! Perihan Savaş'tan yıllar sonra çarpıcı itiraf

Konuk olduğu programda özel hayatına dair bilinmeyenleri anlatan Perihan Savaş, 13 yaşındayken neden evlenme kararı aldığını ilke kez paylaştı. İşte detaylar...

Perihan Savaş, Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de yayınlanan 'Empati' adlı programına konuk oldu. İbrahim Tatlıses'ten Zübeyde Melek ve Yılmaz Zafer'den Savaş Zafer adlarında iki çocuğu olan 67 yaşındaki oyuncu, "Çocuk gelin oldum" dedi.

Tiyatro sahnesiyle 5 yaşında tanıştığını ve o andan itibaren annesinin baskıcı tavırları yüzünden zor dönemler atlattığını söyleyen Perihan Savaş, yine annesinin baskılarından kurtulmak için 13 yaşında kuzeniyle evlendiğini söyledi.

perihan-savas-empati-ahmet-mumtaz-taylan.jpg

"OYUNCU OLMAMDAN KORKUYORLARDI"

Halktv'de yer alan habere göre, Perihan Savaş, çocukken evlenmeye karar verme nedenini şöyle anlattı:

"Amcamlar Karadenizli oldukları için... Kuzenim Ziya, askeri okuldan çıkmak için uğraşıyordu, evlenirse askeri okuldan atıyorlardı, o da atılmaya çalışıyordu, beni istemeye geldiler amcamlar. Amcamlar da oyuncu olmamdan korkuyorlardı.

İsteme olayı olunca, annemin baskısından kurtulmak için istedim, mahkemeye çıktığımızda 'evet' dedim. Ayrı ayrı evlerde kaldık Allah'tan, birlikte olmadık. Bana 'tiyatrodan ayrılacaksın' deyince de zaten evlilik de kafamda bitti."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN