Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 31 milyon euroluk transfer çalımı! Kanarya istedi Galatasaray transfer ediyor

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 31 milyon euroluk transfer çalımı! Kanarya istedi Galatasaray transfer ediyor

Devre arası için çalışmalarına başlayan Galatasaray, gözünü 31 milyon euroluk yıldız oyuncuya dikti. Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer çalımı atmak için kolları sıvadı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına yoğunlaşan Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, 31 milyon euroluk yıldız oyuncuya kancayı taktı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de ve Avrupa'da şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, kış transfer sezonu için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, gözünü 31 milyon euroluk orta saha oyuncusuna dikti.

Orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekibin, sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Jefferson Lerma için girişimlere başladığı öne sürüldü.

Jefferson Lerma - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Aslan'ın 29 yaşındaki Kolombiyalı defansif orta saha oyuncusu için yaklaşık 10 milyon euroyu gözden çıkarttığı iddia edildi. İngiliz ekibi Crystal Palace formasını terleten tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon 7 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 31,40 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sarı-kırmızılı ekibin bu transfer konusunda oldukça ısrarcı olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN