Ankaralı çiftçilere hayırlı olsun! Mansur Yavaş'tan binlerce çiftçiye mazot desteği: Hesaplara yatırıldı

Ankaralı çiftçilere hayırlı olsun! Mansur Yavaş'tan binlerce çiftçiye mazot desteği: Hesaplara yatırıldı

Yerel tarımın güçlenmesi ve çiftçilerin ekonomik durumlarının iyileşmesi için desteklerini sürdüren Mansur Yavaş’tan binlerce çiftçiye mazot desteği müjdesi geldi. Resmi X hesabı üzerinden güzel haberi duyuran Mansur Yavaş, ödemelerin hesaplara yatırıldığı bilgisini paylaştı…

ESMAGÜL KOÇAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin tarımsal faaliyetlerini desteklemek amacıyla önemli bir adım atarak mazot desteği sağladı. Bu destek, yerel üreticilerin ekonomik durumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

76.716.900 TL MAZOT DESTEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere mazot desteği sağlamak için 17.288 üreticiye toplamda 76.716.900 TL tutarında mazot yardımı gerçekleştirdi. Bu mali destek, çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltarak üretim süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

abb-mazot-destegi-1.jpg

ÇİFTÇİNİN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALMASI ÖNCELİKLİ HEDEF

Mazot desteği ile birlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin tarlalarında bereketli ürünler yetiştirmelerine olanak tanıyacak. Tarımsal destek programları ile çiftçilerin emeğinin karşılığını almasını ve kazanç elde etmesini sağlamak öncelikli hedefler arasında yer alıyor.

Mazot desteği dışında, Ankara Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere çeşitli eğitim programları, hibe desteği ve tarımsal malzeme temini gibi ek yardımlar da sunarak tarım sektörünün gelişimine katkıda bulunuyor. Bu tür desteklerin artması, tarım sektöründe sürdürülebilirlik açısından büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN