A Milli Takım'da sürpriz kadro dışı kararı

A Milli Takım'da sürpriz kadro dışı kararı

Montella yönetimindeki A Milli Takım bu akşam Uluslar Ligi'nde Karadağ ile karşılaşacak. A Milli Takım'da Montella karşılaşmaya saatler kala sürpriz bir kadro dışı kararına imza attı.

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup’ta bu akşam Karadağ ile mücadele edecek. Karşılaşmaya saatler kala A Milli Takım'da sürpriz bir kadro dışı kararı yaşandı.

Montella yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan A Milli Takım, bu akşam Uluslar Ligi 3. hafta karşılaşmasında Samsun'da Karadağ'ı konuk edecek.

A Milli Takım'da İtalyan teknik adam Montella, 'taciz' iddiasıyla gündeme gelen Atakan Karazor'u kadro dışı bırakarak müsabaka kadrosuna almadı. Montella'nın bu kararı 'teknik' açıdan aldığı öne sürüldü.

NE OLMUŞTU?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada cinsel istismar davasıyla gündeme gelen Karazor hakkında şunları söylemişti:

Cinsel saldırı ile suçlanan Atakan Karazor hakkında TFF'den açıklama

"Son birkaç gündür sosyal medyadaki hassasiyeti anlıyorum. Son günlerde meydana gelen kadına ve çocuğa şiddet vakaları hepimizi üzdü. Umarım bunlar son bulur. Atakan Karazor ile alakalı 2022 yılından bu yana devam eden bir dava süreci var. Her birey suçu kanıtlanana kadar masumdur. Biz Atakan Karazor'un masum olduğuna inanıyoruz. Maalesef özellikle futbol dünyasında bu vakalar artmaya başladı. Kendisi şu anda Stuttgart’ta kaptanlığa kadar yükseldi ve Alman Milli Takımı’nın kendisine büyük bir ilgisi vardı. İnanıyorum ki çok yakın zamanda onun beraati ile dava sonuçlanacak. Kendisinin bize çok büyük katkı vereceğine inanıyoruz. Dava İspanya’da sürüyor ancak kendisi son olarak Şampiyonlar Ligi maçında Real Madrid deplasmanında forma giydi. Dava devam ettiği için daha fazla bilgi veremiyoruz. Kendisine sahip çıkmamız gerek. Şiddetin her türlüsüne karşıyız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN