Nasrallah'ın öldürülmesinin ardından Hizbullah'tan ilk açıklama: Kara saldırısına hazırız

Nasrallah'ın öldürülmesinin ardından Hizbullah'tan ilk açıklama: Kara saldırısına hazırız

İsrail'in Hizbullah lideri Nasrallah'ın ölümünün ardından, Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Kasım ilk kez açıklamalarda bulundu. Meydandan asla geri çekilmeyeceklerini belirten Kasım, "İsrail, önümüz açık ve istediğimizi yaparız diye düşünüyorsa yanılıyor. Zafere doğru koşuyoruz" dedi. Kasım, "Savaşın uzun süreceğini biliyoruz, her olasılığa hazırız. Kara saldırısı gerçekleşecekse buna da hazırız. Düşman İsrail asla hedeflerine ulaşamayacak." diye konuştu.

Ortadoğu'da gerilim artıyor. İsrail ordusunun Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın ölüm haberini duyurmasının ardından , Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım'dan ilk açıklama geldi. "İsrail, önümüz açık ve istediğimizi yaparız diye düşünüyorsa yanılıyor. Zafere doğru koşuyoruz" diyen Kasım, meydandan çekilmeyeceklerini ifade etti. Kasım, kara saldırısına da hazırlıklı olduklarını belirtti.

Kasım'ın açıklamaları şöyle:

"Bir kardeşimizi, liderimizi kaybettik. Nasrallah ABD önünde set oldu, işgallerin önünde durdu. İsrail, Lübnan'ın her bölgesinde suç işliyor. Zarar vermediği köy kalmadı, evinde oturanları da vuruyor. ABD, İsrail'i bütün gücüyle destekliyor.

"CİHAT MEYDANINDA İLERLEYECEĞİZ"

İsrail, önümüz açık ve istediğimizi yaparız diye düşünüyorsa yanılıyor. Zafere doğru koşuyoruz. Acılara rağmen yolumuza devam edeceğiz. Biz Allah'ın verdiği zafer sözüne inanıyoruz. Sabredeceğiz, Allah'ın emrettiği gibi sabredeceğiz. Hasan Nasrallah'ın bize öğrettiği bir yol var, o yol devam edecek. Cihat meydanında ilerleyeceğiz. Teşkilatımız aynı şekilde devam edecek. Meydandan çekilmeyeceğiz. Lübnan halkına bütün dünyanın gözü önünde saldırıyorlar. Bizi dağıtmak istiyorlar. Asla geri çekilmeyeceğiz.

"KARA SALDIRISINA HAZIRIZ"

Savaşın uzun süreceğini biliyoruz, her olasılığa hazırız. Kara saldırısı gerçekleşecekse buna da hazırız. Düşman İsrail asla hedeflerine ulaşamayacak. İsrail, askeri gücümüzü asla bitiremez.

"EN YAKIN ZAMANDA YENİ LİDERİMİZİ SEÇECEĞİZ"

Fırtınalar bizi sarsmadı, 2006'da olduğu gibi zafere ulaşacağız. Rehberlerin yerine geçecek adaylar her zaman var. Yedek kadrolar her zaman var. Elimizde olan bütün liderleri değerlendireceğiz. En yakın zamanda yeni liderimizi seçeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN