Griezmann bıraktı! Aldığı karar herkesi şaşırttı

Griezmann bıraktı! Aldığı karar herkesi şaşırttı

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Antoine Griezmann, Fransa Milli Takımı ile ilgili kararını açıkladı. 33 yaşındaki oyuncunun milli takımıyla alakalı söylediği sözler dikkat çekti.

İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid'in formasını terleten Fransız futbolcu Antoine Griezmann çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fransa Milli Takımı'na veda ettiğini dile getiren 33 yaşındaki yıldız isim, hayatının bu evresinin sona erdiğini açıkladı.

gr.jpeg

Griezmann milli takımıyla ilgili, "Hayatımın bu bölümünü anılarla dolu bir kalple kapatıyorum. Bu muhteşem üç renkli macera için teşekkürler ve yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. Fransa Milli Takımı kariyeri boyunca 137 maça çıkan Antoine Griezmann, ülkesi adına 44 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN