Lübnan Sağlık Bakanlığı: 24 saatteki can kaybı 105’e yükseldi

Lübnan Sağlık Bakanlığı: 24 saatteki can kaybı 105’e yükseldi

Gazze Şeridi’ndeki bombardımanı Lübnan’a da taşıyan İsrail, bölgede yoğun saldırılar düzenlemeye devam ediyor. Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte Lübnan genelinde düzenlenen saldırılardahayatını kaybedenlerin sayısının 105’e yükseldiği kaydedildi.

Lübnan Sağlık Bakanlığı, son 24 saat içinde İsrail’in düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 105'e yükseldiğini duyurdu.

Açıklamada, Marjayoun ve Nebatiye bölgelerine düzenlenen saldırılarda en az 7 kişinin öldüğü, yaklaşık 40 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İsrail’in son 24 saatte Lübnan genelinde düzenlediği saldırılarda ise hayatını kaybedenlerin sayısının 105’e yükseldiği aktarıldı.

İSRAİL DRONLARI TİRE BÖLGESİNİ VURDU: 3 ÖLÜ

İsrail'e ait dronlar Lübnan’ın güneyindeki Tire bölgesindeki Arzoun ve Chehour kasabalarını vurdu. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

HAMAS, LİDERLERİNDEN EL EMİN’İN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ AÇIKLADI

Hamas tarafından yapılan açıklamada, “Lübnan’daki Hamas lideri ve hareketin yurt dışındaki liderliğinin bir üyesi olan Fetih Şerif Ebu el Emin, Lübnan’ın güneyinde bulunan Al-Bass kampındaki evine düzenlenen bir saldırıda öldürüldü” denildi. Açıklamada, el Emin ile birlikte aile üyelerinin de hayatını kaybettiği aktarıldı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN