Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları erişime açıldı! 5 Eylül'e kadar kütüphaneye ekleyin

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları erişime açıldı! 5 Eylül'e kadar kütüphaneye ekleyin

Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor! Bu haftaki ücretsiz oyunları ise akşam saatlerinde erişime açıldı! 5 Eylül tarihine kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın...

Epic Games Store, oyuncuların gözdesi olmaya devam ediyor ve her hafta sunduğu ücretsiz oyun fırsatlarıyla kullanıcılarını mutlu etmeyi sürdürüyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları kullanıma sunulurken, önümüzdeki hafta verilecek oyunlar da açıklandı.

EPIC GAMES STORE’DA BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

epic-games-ucretsiz.jpg

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları arasında, efsanevi Fallout serisinin hayranları için kaçırılmayacak bir fırsat olan Fallout Classic Collection ve Amerikan futbolu temalı arcade oyunu Wild Card Football yer alıyor. Fallout Classic Collection, serinin ilk oyunları olan Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics: Brotherhood of Steel’i içeriyor ve klasik RPG deneyimi sunuyor.

Bu oyunlar, 5 Eylül Türkiye saati ile 18:00’a kadar Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu süre içinde oyunları kütüphanenize eklediğinizde, tamamen sizin olacak ve dilediğiniz zaman oynayabileceksiniz.

EPIC GAMES’TEN ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Epic Games Store’da ücretsiz oyunları almak oldukça basit. İlk olarak Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Ardından, Epic Games Store ana sayfasına gidip ücretsiz oyunlar bölümünden istediğiniz oyunu seçerek "Yükle" butonuna tıklamanız yeterli. Böylece oyun, kalıcı olarak kütüphanenize eklenmiş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN