Hami Mandıralı imzayı atıyor: Yeni takımı belli oldu

Hami Mandıralı imzayı atıyor: Yeni takımı belli oldu

Türk futbolunun ve Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı teknik adamlığa geri dönüyor. Efsane ismin yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Son olarak A Milli Takım'da oyuncu izleme ekibinde görev alan ancak yaklaşık 2 yıl önce dönemin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından görevine son verilen Trabzonspor'un ve Türk futbolunun efsane ismi Hami Mandıralı, teknik adamlığa geri dönüyor.

2016 yılında Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra teknik adamlık kariyerine ara veren efsane ismin yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Fanatik'ten Necati Albayrak'ın haberine göre; TFF, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Levent Sürme ile yollarını ayırdı. Bu ayrılık sonrasında Ümit Milli Takım'ın yeni hocasının hangi isim olacağı merak konusu olurken Hami Mandıralı ismi ön plana çıktı.

TFF'nin bu görev için Mandıralı ile görüşme yaptığı öne sürüldü. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Albayrak, "Levent Sürme ile yollarını ayıran TFF, Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü için ilk görüşmeyi Hami Mandıralı ile yaptı." diye konuştu.

Mandıralı'nın bu teklife sıcak baktığı öne sürüldü.

Mandıralı daha önce 2008-2009 arasında bu görevde bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN