Apple, iPhone 16 tanıtım tarihini açıkladı

Apple, iPhone 16 tanıtım tarihini açıkladı

Apple, 9 Eylül'de düzenleyeceği özel etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak. Beklentilere göre, etkinlikte iPhone 16 serisi, Apple Watch X ve AirPods 4 gibi önemli yenilikler yer alacak. Yeni iPhone'lar, daha güçlü A18 işlemci ve özelleştirilebilir Yakalama Düğmesi gibi özelliklerle gelecek. Apple Watch X ise daha büyük ekranı ve ince tasarımıyla dikkat çekerken, AirPods 4 de aktif gürültü engelleme özelliği sunacak.

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Apple etkinliği, 9 Eylül'de gerçekleşecek. Etkinlikte, iPhone 16 serisi, Apple Watch X ve AirPods 4 gibi önemli ürünlerin tanıtılması bekleniyor. Yeni iPhone'lar, daha güçlü A18 işlemci sayesinde daha hızlı ve akıcı bir performans sunacak.

Yeni iPhone 16 serisinde, özelleştirilebilir Yakalama Düğmesi ve tüm modellerde A18 işlemci yer alacak. iPhone 16 Pro ve Pro Max modelleri ise daha büyük ekranlara sahip olacak. Apple Watch X, daha büyük ekranı ve ince tasarımıyla dikkat çekerken, AirPods 4 de daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak karşımıza çıkacak.

AirPods 4 ise aktif gürültü engelleme özelliğiyle daha net bir dinleme deneyimi sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN