Mourinho'nun hayali sonunda gerçek oluyor! Beşiktaş'ın taçsız kralı Fenerbahçe'ye geliyor. Anlaşmaya varıldı, hayırlı olsun

Mourinho'nun hayali sonunda gerçek oluyor! Beşiktaş'ın taçsız kralı Fenerbahçe'ye geliyor. Anlaşmaya varıldı, hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, forvet arayışına devam ediyor. Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olmasıyla forvetsiz kalan Kanarya yılın transferine imza atmak üzere. Mourinho'nun hayali sonunda gerçek oluyor! Beşiktaş'ın taçsız kralı Fenerbahçe'ye geliyor. Anlaşmaya varıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. 11 yıllık şampiyonluk hasretini Jose Mourinho ile kırmak isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi başladı. Forvet arayışında olan Kanarya yılın bombasını patlattı. Mourinho'nun hayali sonunda gerçek oluyor! Beşiktaş'ın taçsız kralı Fenerbahçe'ye geliyor. Anlaşmaya varıldı, hayırlı olsun .

BEŞİKTAŞ'IN TAÇSIZ KRALI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler sürpriz bir transfere imza atıyor. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş forması giyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen Anderson Talisca için temaslara geçti.

yeni-proje-2024-06-27t093308-929.jpg

MOURINHO'NUN HAYALİ GERÇEK OLUYOR! ANLAŞMAYA VARILDI HAYIRLI OLSUN

Jose Mourinho teknik direktörlüğündeki sarı-lacivertlilerin henüz oyuncunun takımı Al Nassr ile temas kurmadığı iddia edildi. Ancak yakın zamanda somut bir girişim için hazırlıklar yapıldığı aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Suudi Arabistan ekibinin Talisca'nın ayrılığına sıcak baktığı ve 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşmesi bulunan isim için tekliflere açık olduğu söylendi.

yeni-proje-2024-06-27t093258-409.jpg

Geçtiğimiz sezon takımı ile tüm kulvarlarda 25 maça çıkan 30 yaşındaki yıldız; 25 kez ağları sarsarken, 4 de gol pası verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN