Galataasaray 35 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Muslera ve Torreira devreye girecek...

Galataasaray 35 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Muslera ve Torreira devreye girecek...

Okan Buruk liderliğinde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, 35 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'i 102 puan ile şampiyon olarak tamamlayarak tarihi bir sezonu geride bırakan Galatasaray, transfer operasyonunda çalışmalarını hızlandırdı. Yeni sezonda Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü Süper Lig şampiyonluğuna ulaşarak 5. yıldıza kavuşmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü 35 milyon euroluk orta sahaya dikti.

Geçtiğimiz sezon Lucas Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yeni sezonda önceliğini bu pozisyona verdi. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasından çıkmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, kadrosuna üst düzey bir orta saha oyuncusu katmayı hedefliyor.

Orta saha arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, İngiliz ekibi Tottenham forması giyen Rodrigo Bentancur'u gündemine aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin kısa süre içerisinde Uruguaylı orta saha ve İngiliz ekibiyle pazarlıklara başlaması bekleniyor. Lucas Torreira ve Fernando Muslera'nın da Uruguaylı orta saha ile konuşarak sarı-kırmızılı ekibe transferi konusunda yardımcı olacağı öne sürüldü.

Rodrigo Bentancur - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan 27 yaşındaki Uruguaylı orta saha oyuncusu geçen sezon Tottenham forması altında 27 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 2 gol 1 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN