Vincenzo Montella'dan Avusturya maçında Arda Güler planı

Vincenzo Montella'dan Avusturya maçında Arda Güler planı

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye, son 16 turunda Avusturya ile kozlarını paylaşacak. Millilerde teknik direktör Vincenzo Montella, Avusturya maçında Arda Güler'e özel bir görev verecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı, son 16 turunda Avusturya ile kozlarını paylaşacak. Ay-Yıldızlılar, rakibini mağlup ederek çeyrek finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Vincenzo Montella, Avusturya maçında Arda Güler'e özel bir görev vermeyi planlıyor.

Arda Güler, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gol atan en genç Türk futbolcu oldu | Euronews

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Vincenzo Montella, sarı kart cezalıları Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin'in yokluğunda Avusturya maçının 11'ini belirlemeye başladı. Montella Arda Güler'i merkeze kaydırarak sağ kanatta İrfan Can Kahveci veya Kerem Aktürkoğlu'na görev vermeyi planlıyor. Arda, Avusturya maçında 10 numaralı mevkide forma giyerek kariyerinde yeni bir sayfa açacak.

Arda Güler (19 yaş 114 günlük), Gürcistan karşısında kaydettiği golle Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN