Bu görüntü kıyamet filminden değil gerçek! Futbol sahasında dev obruk açıldı: Konya'da da görülmüştü

Bu görüntü bir kıyamet filminden değil, tamamen gerçek! Futbol sahasının tam ortasında dev obruk açıldı! Konya'da da görülmüştü...

ABD'nin İllinois eyaletinde bulunan bir futbol sahasında şaşırtıcı bir olay yaşandı. Futbol sahasının ortasında aniden oluşan büyük çaplı bir obruk, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Obruğun genişliği yaklaşık 30 metre, derinliği ise 10 metre olarak bildirildi.

FUTBOL SAHASI İLE ESKİ BİR MADEN OCAĞININ İLİŞKİSİ

Yetkililer, obruğun sahanın inşa edildiği alanda eski bir maden ocağının olmasıyla ilişkili olduğunu belirtti. Bu durumun, yer altındaki maden boşluğunun zamanla çökmesine ve obruğun oluşmasına neden olduğu düşünülüyor.

Obruğun oluştuğu sırada sahada kimsenin bulunmaması büyük bir şans olarak değerlendirilirken, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı açıklandı. Yetkililer, olayın ardından bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığını ve futbol sahasının güvenliği için detaylı incelemelerin başlatıldığını belirtti.

Olay, bölgedeki yerel yönetim ve saha kullanıcıları arasında endişe yaratırken, sahanın güvenliğinin sağlanması için yapılan çalışmaların önümüzdeki günlerde devam edeceği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN