Mourinho'nun hayali gerçek oluyor! Barcelona'nın yıldız golcüsü Fenerbahçe'ye imzayı atıyor: 568 gol 153 asist...

Mourinho'nun hayali gerçek oluyor! Barcelona'nın yıldız golcüsü Fenerbahçe'ye imzayı atıyor: 568 gol 153 asist...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Forvet hattında sıkıntılar yaşayan sarı-lacivertliler golcü arayışına devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, pivot bir golcü ararken sürpriz bir gelişme yaşandı. Mourinho'nun hayali gerçek oluyor! Barcelona'nın yıldız golcüsü Fenerbahçe'ye imzayı atıyor. Yer yerinden oyanayacak. 568 gol 153 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğu rekor puan kırarak kaçıran Fenerbahçe'de transfer mesaisi sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler golcü arayışına devam ediyor. Birçok yıldızı gündemine alan Kanarya sonunda yılın bombasını patlatıyor. Mourinho'nun hayali gerçek oluyor! Barcelona'nın yıldız golcüsü Fenerbahçe'ye imzayı atıyor. 568 gol 153 asist...

MOURINHO'NUN HAYALİ GERÇEK OLUYOR! BARCELONA'NIN YILDIZI GELİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Gol hattında sorunlar yaşayan sarı-lacivertli ekibin hayali sonunda gerçek oluyor. İtalya basınında yer alan haberlere göre, sarı-lacivertli teknik adam Jose Mourinho'nun Polonyalı süper forveti Robert Lewandowski istediğini iddia etti. Tecrübeli futbolcu için bütün şartlar sonuna kadar zorlanacak.

yeni-proje-2024-06-25t115131-274.jpg

"Jose Mourinho'nun en büyük hayali Robert Lewandowski" başlığıyla verilen haberde şu ifadeler yer aldı:

"Portekizli çalıştırıcı, Fenerbahçe'ye harika bir forvet istiyor ve pole pozisyonunda Lewandowski var. Mourinho, oyuncunun satın alınması için girişimde bulunulmasını istedi. Müzakereler çok karışık ama Mourinho yine de denemek istiyor. Lewandowski, Barcelona'da mutlu ve tüm ekonomik sıkıntılara rağmen Barça, satmaya sıcak bakmıyor. Anlaşma imkansız değil ama çok zor."

568 GOL 153 ASİST...

Temmuz 2022'de 45 milyon euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'ten Barcelona'ya transfer olan 35 yaşındaki santrforun yıllık maaşı ise 32 milyon euro. Geçen sezon 49 maçta 26 gol, 9 asiste imza attı.

yeni-proje-2024-06-25t115221-763.jpg

Lewandowski, profesyonel kariyerinde 771 maça çıktı. Polonyalı bu karşılaşmalarda 568 gol attı, 153 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN