Galatasaray yeni orta sahasını Fransa'da buldu! Aslan 30 milyon euroluk bombayı patlatıyor...

Galatasaray yeni orta sahasını Fransa'da buldu! Aslan 30 milyon euroluk bombayı patlatıyor...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti. Aslan, 30 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, transfer çalışmalarını tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda sürdürüyor. Orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü 30 milyon euroluk orta saha oyuncusuna dikti.

Geçtiğimiz sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Uruguaylı yıldızı Torreira'nın yanına üst düzey bir takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 30 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, Almanya'da düzenlenen EURO 2024’te Fransa Milli Takımı forması da giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Youssouf Fofana’yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Aslan'ın yıldız orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için gözünü kararttığı öne sürüldü.

Youssouf Fofana - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Sarı-kırmızılı ekibin Fransız devi Monaco'ya yükselteceği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan Fransız orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Monaco forması altında 35 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gol 4 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN