Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Taraftarın sevgilisi takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Taraftarın sevgilisi takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Geçen sezona damga vuran Batshuayi ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bir yıldızıyla daha yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Yeni sezon çalışmalarını Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Belçikalı golcü Batshuayi ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, bir diğer yıldızıyla daha yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Mourinho ile imzalanan sözleşme sonrasında Avrupa futbolunun gündemine oturan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekibin yıldız ismine sürpriz bir talip çıktı.

Fanatik'in haberine göre; Geçen yıl yaz transfer döneminde takıma katılan Boşnak golcü, Edin Dzeko Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor.

Hırvat ekibi Hajduk Split'in golcü oyuncuyu transfer listesine aldığı öne sürüldü. Boşnak golcünün Hırvat ekibinin kendisine yaptığı 2 yıllık teklife sıcak baktığı iddia edildi. Split'in Dzeko'yu kadroya katabilmek için Fenerbahçe ile de görüşmelere başladığı öne sürüldü.

38 yaşındaki santrforun, Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Golcü oyuncu geride kalan sezonda Fenerbahçe forması altında 46 maça çıktı ve takımına 25 gol, 10 asistlik katkı sunduç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN