EURO 2024: İngiltere çeyrek finalde

EURO 2024: İngiltere çeyrek finalde

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Son 16 turu maçında İngiltere ile Slovakya karşılaştı. Son dakikada bulduğu golle maçı uzatmalara götüren İngiltere, Slovakya engelini 2-1'le aşarak çeyrek finale yükseldi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Son 16 turu maçında İngiltere ile Slovakya kozlarını paylaştı. Karşılaşmada Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Halil Umut Meler düdük çaldı.

Resim

Karşılaşmanın ilk yarısında tempo düşüktü. İngiltere, istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Slovakya kalesine isabetli şut dahi çekemeyen İngiltere, 25. dakikada yenik duruma düştü. Slovakya'da sahne alan Ivan Schranz, kaydettiği nefis golle takımını öne geçirdi.

Resim

Soyunma odasına geride giden İngiltere, ikinci yarıda oyun üstünlüğünü tamamen eline aldı. Turnuvanın en büyük favorilerinden gösterilen İngiltere, 80. dakikada büyük bir fırsattan eli boş döndü. Declan Rice'ın sert şutu direkte patladı. Dönen topta Harry Kane, meşin yuvarlağı dışarı attı.

Resim

Karşılaşmanın son dakikasında ise sahneye Jude Bellingham çıktı. Yıldız futbolcu, harika bir rövaşata golüne imza atarak karşılaşmayı uzatma devrelerine taşımayı başardı.

Resim

Uzatmalarda oyunun kontrolünü eline alan İngiltere, Harry Kane ile golü buldu. İngiltere, kalan bölümde skor avantajını korudu ve Slovakya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. İngiltere, çeyrek finalde İsviçre ile karşılaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN