Trabzonspor yılın transfer bombasını patlatıyor! Fırtına Alman gol makinesi için harekete geçti: 239 gol 16 asist...

Trabzonspor yılın transfer bombasını patlatıyor! Fırtına Alman gol makinesi için harekete geçti: 239 gol 16 asist...

Transfer sezonunda yıldız isimleri kadrosuna katarak kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, bu kez Alman gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, yılın transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı. Hücum hattında kaliteyi yükseltmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, Alman gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gol yollarındaki kaliteyi artırmak için harekete geçti. Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan bordo-mavili ekip, bu kez Alman gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Fırtına, Alman devi Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Alman hücum oyuncusu Marco Reus'u kadrosuna katmak için harekete geçti.

Resmi - Marco Reus, 12 yıl sonra Dortmund'dan ayrılıyor | Transfermarkt

Alman golcünün Trabzonspor'a transfer olması için eski takım arkadaşı Thomas Meunier'in devreye gireceği ve kendisine bordo-mavili takım hakkında bazı bilgiler vereceği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 35 yaşındaki golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Dortmund forması altında 42 karşılaşmada görev alırken takımına 9 gol 10 asistlik katkı sundu.

35 yaşındaki golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 628 karşılaşmada görev aldı ve bu karşılaşmalarda 239 gol 163 asiste imza attı.

Tecrübeli oyuncularla çalışmayı seven Abdullah Avcı'nın bu transfer için özellikle ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN