Yabancı uyruklu kişileri bıçakla tehdit eden kişi tutuklandı

Yabancı uyruklu kişileri bıçakla tehdit eden kişi tutuklandı

İstanbul Maslak'ta bir site önünde oturan yabancı uyruklu kişileri bozkurt işareti yapıp bıçakla tehdit eden bir kişi tutuklandı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bir sitenin önünde yabancı uyrukluları bıçakla tehdit edip hakaretlerde bulunan M.İ. (43) tutuklandı.

Maslak Mahallesi'ndeki bir sitenin önünde gece saatlerinde bir kişinin bıçakla bazı kişileri tehdit ettiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi.

Ekiplerce yapılan çalışmada, şüphelinin yabancı uyrukluları bıçakla tehdit ettiği, küfür ve hakaretlerde bulunduğu belirlendi. Evinde yakalanan M.İ. gözaltına alınarak emniyete götüldü.

Emniyetteki işlemlerin ardından "kasten yaralama" ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen M.İ, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN