Beşiktaş'ın sağ bekine Japon kancası! Hasan Arat 24 yaşındaki yıldızı getiriyor: 15 milyon euroya imza atacak, hayırlı olsun

Beşiktaş'ın sağ bekine Japon kancası! Hasan Arat 24 yaşındaki yıldızı getiriyor: 15 milyon euroya imza atacak, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Van Bronckhorst'un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar sonunda aradığı sağ beki buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Beşiktaş'ın sağ bekine Japon kancası! Başkan Hasan Arat 24 yaşındaki yıldızı getiriyor. 15 milyon euroya imza atacak, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Uzun zamandır teknik direktör arayışında olan Kara Kartal en sonunda Van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. Şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılardan transfer atağı başladı. Beşiktaş'ın sağ bekine Japon kancası! Hasan Arat 24 yaşındaki yıldızı getiriyor. 15 milyon euroya imza atacak, hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ'IN SAĞ BEKİNE JAPON KANCASI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başlamış durumda. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar sonunda aradığı sağ beki buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Hollanda ekibi AZ Alkmaar'da forma giyen Japon futbolcu Yukinari Sugawara ile ilgilendiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun menajeriyle temasa geçen siyah beyazlılar, şartların oluşması halinde temaslarını hızlandıracak.

yeni-proje-2024-07-02t115807-760.jpg

HASAN ARAT 24 YAŞINDAKİ YILDIZI GETİRİYOR! 15 MİLYON EURO ÖDENECEK

Hücum yönüyle dikkat çeken 24 yaşındaki sağ bek, geçen sezon 42 karşılaşmada 4 gol, 9 asiste ve 13 gole katkı sağladı. Beşiktaş, Hollanda ekibiyle 1 yıl daha kontratı bulunan Yukinari Sugawara transferiyle Uzakdoğu pazarına açılma fırsatı da yakalamak istiyor.

yeni-proje-2024-07-02t115828-593.jpg

Futbolcunun formalarının ülkesinde peynir-ekmek gibi satıldığı öğrenildi. Hollandalılara önemli bir kaynak yaratan 24 yaşındaki sağ bek için Beşiktaş'ta da benzer bir çalışma yapılması durumunda, Kartal'da ülkede önemli bir ticari faaliyet şansına sahip olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN