Parkta sapık paniği! Tekme tokat dayak yedi

Parkta sapık paniği! Tekme tokat dayak yedi

İstanbul Bahçelievler'de parktaki kadına bakarak mastürbasyon yapan sapık mahalleyi ayağa aldırdı. Mahalledeki gençlerinin önce kameraya aldığı şüpheli daha sonra gençlerden tekme tokat dayak yedi. O anlar kameraya yansıdı.

Olay, gece saatlerinde Şirinevler Mahallesi'nde bulunan bir çocuk parkında yaşandı. İddiaya göre, çocuğu parkta oynarken çocuğunu izleyen bir kadın bankta oturdu O sırada kadının arkasına geçen bir kişi yerde çimlere uzanarak kadını izleyerek mastürbasyon yapmaya başladı.

MAHALLELİ TEKME TOKAT DARBETTİ

Şüpheliyi gören mahalleli önce telefonla şüpheliyi kaydetti. Parktaki kadının gitmesinin ardından mahalleli şüpheliyi tekme tokat darbetti. O anlar kameraya yansıdı.

9587460.jpg

KENDİSİNİ UYARAN GENÇLERE 'KARIŞMAYIN' DEDİ

Şüpheliyi darbeden gençlerde biri, iş yerinde temizlik yaptıkları sırada adamın sapıkça hareketler yaptığını anlatarak şüpheliyi döndüklerini anlattı. Genç adam "Uyardık, 'Sen ne yapıyorsun' dedik, adamda bize, 'Karışmayın' dedi " ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN