Dev maça saatler kala! Trabzonspor bombayı patlatıyor... Fırtına'ya 12 milyon euroluk savunmacı!

Dev maça saatler kala! Trabzonspor bombayı patlatıyor... Fırtına'ya 12 milyon euroluk savunmacı!

Ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Trabzonspor, Beşiktaş derbisine saatler kala transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Fırtına, 12 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında pazar akşamı deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak Trabzonspor'da sıcak saatler saatler yaşanıyor. Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana yıldız isimleriyle yollarını ayıran bordo-mavili ekip, savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Fırtına, 12 milyon euroluk savunmacıyla anlaşmaya vardı.

Pazar akşamı deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak Trabzonspor, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili ekip, ara transfer döneminde ilk transferini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Kış transfer sezonunda Larsen, Teklic, Kurbelis, Bakasetas ve Abdülkadir Ömür ile yollarını ayıran bordo-mavili ekip, bu kez takviye çalışmalarına başladı. Sezon başından bu yana savunma hattında büyük problemler yaşayan bordo-mavili ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bordo-mavili ekip, Premier Lig'de kümede kalma savaşı veren Nottingham Forest formasını terleten stoper, Joe Worrall için İngiliz ekibinin kapısını çaldı. Bordo-mavili ekibin bu transfer için 4 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı öne sürüldü.

Karadeniz ekibinin 27 yaşındaki savunma oyuncusuyla anlaşmaya vardığı iki kulüp arasındaki görüşmelerin ise sürdüğü ileri sürüldü.Double Nott'm Forest exit ramps up, as 'formal bid' arrives for senior star after brutal rejection

Bu sezon İngiliz ekibinde 9 karşılaşmada görev alan İngiliz stoper bu karşılaşmalarda 545 dakika sahada kaldı. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 12 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN