Hobi olarak biriktirmeye başladı, şimdi 2 milyon liralık servet sahibi! Satması için her yerden teklif yağıyor

Hobi olarak biriktirmeye başladı, şimdi 2 milyon liralık servet sahibi! Satması için her yerden teklif yağıyor

Bolu’da yaşayan Okan Kayışoğlu, hobi olarak biriktirmeye başladığı o eşyalarıyla şimdi 2 milyon liralık servet sahibi oldu. Koleksiyonundaki parçalara birçok kişi tarafından teklif sunulurken, Kayışoğlu 15 yıllık emeğine kıyamadığını belirtiyor…

Bolu'da yaşayan Okan Kayışoğlu, 15 yıldır model araç koleksiyonu yapıyor. Göz kamaştıran bu koleksiyonun değeri ise tamı tamına 2 milyon lira.

ÇOCUKLUK HAYALİ GERÇEK OLDU

40 yaşındaki Okan Kayışoğlu, vinç işletmeciliği yaparken çocukluk hayalini gerçekleştirerek nostaljik tır, otomobil ve vinçlerden oluşan geniş bir model araç koleksiyonu oluşturdu. Kayışoğlu, topladığı değerli parçaları evinin özel bir odasında sergiliyor. Yaklaşık 2 milyon lira değerindeki bu koleksiyon, ışıklı dolaplarda düzenli bir şekilde sergileniyor ve her geçen gün yeni model arabalarla daha da zenginleşiyor.

boluda-model-arac-koleksiyonu-olan.jpg

15 YILLIK EMEK

Koleksiyonunun çocukluk merakı olduğunu vurgulayan Kayışoğlu, "15 senedir koleksiyon için uğraşıyorum. Aslında çocukluğumdan da devam ediyordu ama askere gidince ara vermek zorunda kaldım. Askerden geldikten sonra koleksiyonuma yine devam ettim. İşimden dolayı iş makinelerine ayrı bir merak duyuyorum. Bu yüzden koleksiyonumda ağırlıklı olarak iş makineleri yer alıyor," dedi.

boluda-model-arac-koleksiyonu-olan-1.jpg

"2 MİLYONLUK ODA"

Koleksiyonunun yaklaşık değerinin 2 milyon lira olduğunu ifade eden Kayışoğlu, "Hatta belki 2 milyon lirayı da geçebilir. Bu odaya '2 milyonluk oda' diyebiliriz," diye konuştu. Yakın zamanda koleksiyonuna 12 yeni ürün eklemeyi planlayan Kayışoğlu, "İsteyenler oluyor. Koleksiyonumda, piyasada zor bulunan tırlar da var. Koleksiyoner grubumuzda 'O tırı bana gönder' diyenler çıkıyor. Fiyat teklifleri de oluyor ama kıyıp da veremiyorum çünkü bulunması zor," ifadelerini kullandı.

boluda-model-arac-koleksiyonu-olan-2.jpg

boluda-model-arac-koleksiyonu-olan-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN