Galatasaray'a 20 milyon euroluk gol makinesi! 20 yıl sonra ilk kez...

Galatasaray'a 20 milyon euroluk gol makinesi! 20 yıl sonra ilk kez...

Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, transferde 20 yıl sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Aslan, 20 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına ağırlık veren Galatasaray, 20 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı. Aslan, transferde 20 yıl aradan sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Avrupa Ligi'ne ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Aslan, İtalyan ekibi Atalanta formasını terleten Sırp hücum oyuncusu Lazar Samardzic'i gündemine aldı. Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde kiralık olarak Udine'den Atalanta'ya transfer olan golcü oyuncu, Atalanta'da görev aldığı 7 karşılaşmada 1 gole imza attı.

22 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi. Aslan, Sırp yıldızı kadrosuna katması halinde 20 yıl sonra ilk kez bir Sırp futbolcuyu transfer etmiş olacak.

Galatasaray son olarak 2005 yılında Sasa Ilıc'i kadrosuna katmış ve o tarihten bu yana kadrosuna Sırp futbolcu katmamıştı. Futbol kariyeri boyunca 179 müsabakada görev alan Sırp yıldız, bu karşılaşmalarda 70 gol 35 asiste imza attı.

Lazar Samardžić - Player profile 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN