Werder Bremen Derrick Köhn kararını açıkladı! Galatasaray'a Köhn piyangosu

Werder Bremen Derrick Köhn kararını açıkladı! Galatasaray'a Köhn piyangosu

Galatasaray'ın sezon başında Almanya ekiplerinden Werder Bremen'e kiraladığı Derrick Köhn, hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Alman kulübü Köhn için önemli bir karar verdi.

Galatasaray'ın bu yaz transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'e satın alma opsiyonuyla kiraladığı Alman sol bek Derrick Köhn göze girmeyi başardı.

Werder Bremen yöneticisinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Kicker'in haberine göre Werder Bremen Sportif Direktörü Peter Niemeyer, "Derrick Köhn, şu ana kadar beklentilerimizi karşılamayı başardı. Bunun kararını sezon sonu vereceğiz." ifadelerini kullandı.

KÖHN'ÜN SATIN ALMA OPSİYONU NE KADAR?

Werder Bremen, Derrick Köhn'ün bonservisini almak isterse Galatasaray'a 5.1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncunun kiralama sürecinde 400 bin euro başarı bonusu da yer alıyor. Ayrıca, oyuncunun bonservisi şarta bağlı bonuslarla 300 bin euro daha yükselebilir.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Köhn, bu sezon Bundesliga'da 4 maça çıkarken 1 gol kaydetti. Köhn, sarı-kırmızılı takımda 4 maçta süre aldı. 25 yaşındaki sol bek geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Galatasaray'a katılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN