Kadın futbolunda derbi Fenerbahçe'nin

Kadın futbolunda derbi Fenerbahçe'nin

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 6. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, konuk ettiği Galatasaray Petrol Ofisi'ni 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler ligde 6'da 6 yaptı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 6. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe Petrol Ofisi, konuk ettiği Galatasaray Petrol Ofisi'ni 2-0 yendi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, sarı-lacivertliler 62. dakikada Ümran Özev ve 67. dakikada Yağmur Uraz'ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

FENERBAHÇE 6'DA 6 YAPTI

Bu sonuçla Fenerbahçe, oynadığı 6 maçı da kazanarak puanını 18'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Ligde bu sezon 4. maçına çıkan Galatasaray ise ilk mağlubiyetini aldı ve 9 puanda kaldı.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası play-off maçları nedeniyle lige 2 hafta ara verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN