Galatasaray yeni golcüsünü Almanya'da buldu! Aslan'a 9 milyon euroluk gol makinesi...

Galatasaray yeni golcüsünü Almanya'da buldu! Aslan'a 9 milyon euroluk gol makinesi...

Kış transfer sezonu için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, gözünü 9 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Yaz transfer döneminde Gabriel Sara, Elias Jelert,, Roland Sallai, Ismail Jakobs, Michy Batshuayi ve Victor Osimhen'i kadrosuna katan Galatasaray, kış transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Aslan, gözünü Almanya'ya dikti.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Aslan'ın 9 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktığı öne sürüldü.

Takvim'in haberine göre; Ocak ayı için transfer listesini şimdiden oluşturan Galatasaray, Almanya seferine çıkmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan hücum oyuncusu Ruben Vargas'a kancayı taktı.

Galatasaray'da Ruben Vargas gelişmesi! Teknik direktörü açıkladı...

İsviçreli golcü oyuncunun Alman ekibi Augsburg ile olan sözleşmesi bu sezonun sonunda sona erecek. Bu sezon Alman ekibinin forması altında 5 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, skor katkısı sunamadı.

26 yaşındaki İsviçreli hücum oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 258 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 52 gol 33 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN