Tanju Çolak canlı yayında Fatih Terim'i hedef aldı! 'Kapıyı yüzüme kapattı...'

Tanju Çolak canlı yayında Fatih Terim'i hedef aldı! 'Kapıyı yüzüme kapattı...'

Türk futbolunun efsane golcüsü Tanju Çolak, son olarak Panathinaikos'ta görev alan Fatih Terim'i hedef alarak gündem yaratan açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunun efsane ismi Tanju Çolak, son olarak Yunan ekibi Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'i canlı yayında hedef aldı. Çolak'ın Terim'e yönelik açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fatih Terim'in A Milli Takım'da görev aldığı 2007 yılında A2 Milli Takım teknik direktörü görevine getirilen ancak birkaç ay süre sonra görevden ayrılan Tanju Çolak, çarpıcı açıklamalara imza atarak görevden ayrılış hikayesini açıkladı.

Ekol TV'nin konuğu olan Çolak, kendisine sorulan soruları yanıtlayarak görevde kaldığı süre boyunca mobbing ve baskıya uğradığını vurguladı.

Çolak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Gündüz Tekin Onay bana Beylerbeyi'nde dedi ki, 'Tanju bankaya kadar beraber gidelim, para çekeceğim' ben de gidelim hocam dedim. Güntekin Onay'ın babası. Koluma girdi, Beylerbeyi'ndeki TFF tesisinden çıktık önümüzde camii var. Namaz kılanlar çıkıyor önüme geliyor, resim çektirip öpüyorlar. 50 metre gittik okuldan çıkan çocuklar aynı şekilde.

Beylerbeyi'ne geldik karşı yola geçeceğiz bir tane otobüs önümüzde durdu çat diye. Kapıyı açtılar, 'Buyur Tanju abiciğim, ben sana aşığım' dediler. Biz oradan geçtik bankaya gittik, geri dönüyor Gündüz Tekin Onay bana dedi ki 'Tanju hocam senin burada işin zor. Ben Fatih Terim ile et ve tırnak gibiyim. Bu nasıl bir sevgi. Caminin önünde öpüyorlar kokluyorlar, okulda aynı. Belediye otobüsü seni gördü durdu. İşin zor Tanju, böyle sevgi olmaz. Bu sevginin karşısında Fatih Terim seni burada tutmaz' dedi. Nitekim Fatih Terim beni 10 gün sonra yanına çağırıp 'Senin torpilin kim' diye sordu.


ALLAHIM BU UÇAĞI DÜŞÜR DİYE DUA ETTİM

Fatih Terim'in yanına gittim, 'Senin torpilin kim' dedi. Ben de Cemal Aydın dedim. Fatih Bey de 'Olmadı Tanju, benden habersiz geldin' yanıtını verdi. Ben 'Hocam sana iki kez mektup yazdım, haberler yolladım. Dönüş yapmadın. Ben de torpil buldum. Avrupa gol kralıyım, Ümit Milli Takımı çalıştırabilecek nitelikteyim. Ben senden bir şeyler öğrenmek istiyorum ama sen öğretmemek için her şeyi yaptın hocam' deyince de 'Olmaz Tanju. Gereğini yap' dedi. Yani istifa etmemi istedi ama etmedim. 3 Ocak 2007'de Antalya'da antrenörler derneğinin bir programı var. Uçağa bindim bir baktım Metin Tekin ve Oğuz Çetin geldi. Kim bunlar? Fatih Terim'in yardımcıları. Bir baktım sonra Fatih Terim geldi ve uçak tam kalkacakken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy geldi.

FATİH HOCA KAPIYI YÜZÜME KAPATTI

Oturdum böyle dua ediyorum 'Allahım bu uçağı düşür, kurban olayım. Türk futbolunun üniteleri burada, arada da ben kaynayayım bir şey olmaz.' dedim. Uçak düşmedi, indik. Sırada bekliyoruz. Metin ve Ümit hoca, Fatih Terim ve ben varız. Haluk Ulusoy gitmişti. Siyah bir araç geldi. Bunların hepsi bindi, tam ben binecekken Fatih hoca kapıyı kapattı.

Üzüntüden ağlamaya başladım. Hemen Cemal Aydın'ı aradım ve 'bırakıyorum' dedim. Ben bunları yaşadım bir Avrupa gol kralı olarak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN